Studentmässa GU + Chalmers 25/10 kl 19-20

Vi fick förfrågan om att delta i en studentmässa, via kontaktmejlet. Någon?

Hej!

Jag kontaktar er från kårföreningen Social Science Environment Student Association (SSESA), vilket sammanför studerande som är intresserade av hållbar utveckling på Göteborgs Universitet. Vi vill förena studierna med föreläsningar, event, resor, aktiviteter etc.som rör hållbarhet på alla dess plan: ekologiska, ekonomiska och sociala. Vi på SSESA är övertygade om att hållbar utveckling är relevant för alla studieprogram, och skulle vilja få ett mångsidigt team från olika studieinriktingar med ett gemensamt intresse.

Vi, tillsammans med studerande fra Chalmers Tekniska Högskola, Welcome Services vid Göteborgs Universitet och Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV), har tänkt anordna en föreläsning och mässa för internationella studenter och personal på GU samt internationell personal på Chalmers. Temat är hållbarhet. (Titel: Sustainable living - Globally, Locally, and Individually )

Vi skickar dig detta mail med hopp om att ni har möjlighet att delta i mässan som sker efter föreläsningen. Tid och plats är onsdagen den 25 september på Studenternas Hus (Götabergsgatan 17) kl 19:00-20:00.

Vi hoppas att just ni kan vara med då vår ambition är att den internationella personalen och studenterna skall inspireras att leva ett hållbart liv och engagera sig i miljöfrågor. Detta är också en möjlighet för er att få nya medlemmar och sprida information om er verksamhet.

Om ni har möjlighet att vara med på mässan så får ni gärna registrera er via denna länk och anmäla vem som skulle kunna då komma