Rutiner räddning av Maträtt på Wieselgrensplatsen för fyrklövern

Vi räddar Maträtt onsdagar och fredagar.
Man får välja vilken tid som passar en själv, mellan kl 7.30-15.30.
Man skriver upp sig för räddning, sen kontaktar man Alessandra som är butiksansvarig och informerar om vilken tid man tänker rädda maten. Alessandra informerar Maträtt.

Man hämtar maten på lastkajen och plingar på en ringklocka.
Personal kommer och öppnar och kör ut maten de har som vi kan ta.
Maten fraktas därefter till fyrklöverslokalen.
Där sorterar man maten och lägger kylvaror i kyl, frysvaror i frys och torrvaror ute.
Maten vi räddar på onsdagen delas sedan ut kl 18 och maten vi räddar på fredagar delas ut på lördag kl 17 ihop med maten vi räddar från Dahls kville.

Vi kastar sopor vid sopstationen bakom lokalen, det finns olika kärl för matavfall, plast, kartong, rest, glas, metall osv.

Ha det så gott! :slightly_smiling_face: